Integrative HealthyU

+40 757 193 980

Start Your Transformation With Integrative Healthy U

Home/ Contact Us

Start Your Transformation With Integrative Healthy U

Join our social media community and be among the first to discover our new programs and valuable information that will help you transform your life.

+40 757 193 980

Got a Question?

FAQ

Integrative HealthyU oferă servicii personalizate de nutriție și stil de viață, programe de educație nutrițională, regenerarea sistemului digestiv, sprijin pentru depășirea alimentației emoționale, antrenamente online și sesiuni de coaching.

Da, toate întâlnirile și sesiunile mele sunt online, permițându-mi să lucrez cu clienți din orice parte a lumii.

Programele mele sunt personalizate pentru a se potrivi cu nivelul și obiectivele fiecărei persoane, indiferent de experiența anterioară. Vei primi îndrumare și sprijin pas cu pas pe parcursul călătoriei tale.

Nu este obligatoriu să deții echipament de fitness. Multe dintre antrenamentele mele pot fi efectuate folosind greutatea corporală.

Coaching-ul este conceput pentru a sprijini clienții în realizarea obiectivelor lor atât de sănătate și bunăstare prin abordări personalizate cât și a obiectivelor profesionale.

Oferim instrumente și suport pentru monitorizarea progresului, inclusiv evaluări periodice și feedback personalizat pentru a te ajuta să atingi obiectivele stabilite.

Pentru a beneficia de o consultație gratuită, vizitatorii pot completa un formular de contact disponibil pe site pentru a programa o întâlnire sau pot verifica disponibilitatea orelor din Calendly, apăsând pe butonul: Free consultaion

Vizitatorii pot introduce adresa de email în secțiunea de abonare de pe site pentru a primi noutăți și actualizări.

Book a free consultation to find more about my projects

Translate »
Scroll to Top